Akku-Elem Kft. Kattintson ide megújult oldalunkhoz!

© Akku-Elem Kft. | 1132 Budapest, Váci út 60-62.

Kezdőoldal »» Rendelés menete

Rendelés menete

Üzleteinkben internetes megrendelés nélkül is vásárolhat, de a webáruházban szereplő árakat és a készletet csak internetes rendelés leadása esetén tudjuk biztosítani. Házhoz szállítást kizárólag írásos megrendelés alapján teljesítünk.
 
Rendelés a webáruházon keresztül:
 
1.    Amennyiben regisztrált vásárlónk, kérjük, jelentkezzen be. Ha még nem regisztrálta magát, a „Regisztráció” menüpont alatt található adatlap kitöltésével megteheti. Ügyeljen az adatok helyességére, mert az adatok alapján készítjük el a számlát, és a szállítás az ott megadott címre történik.
 
2.    Válassza ki a szükséges termékeket, majd kattintson a kosárra, ahol az Ön által kiválasztott termékeket fogja látni. Amennyiben valamelyik terméket mégsem kívánja megvásárolni, kattintson a "Elem törlése" gombra.
 
3.    A vásárlás befejezéséhez, válassza ki az áruátvétel módját a lenyíló menüben:
 
- házhoz szállítás futárszolgálattal
- személyes áruátvétel Váci úti üzletünkben
- személyes áruátvétel Bocskai úti üzletünkben
- személyes áruátvétel Tátra utcai üzletünkben
 
Személyes áruátvételre üzleteinkben, nyitvatartási időben (hétfőtől-csütörtökig 9-17-ig, pénteken 9-16-ig, szombaton csak a Váci úti üzletünkben 9-13-ig) van lehetőség. Személyes áruátvétel esetén semmilyen kezelési, csomagolási vagy egyéb költséget nem számítunk fel a termék árán felül. Termékeink többségét raktáron tartjuk, így rendelése – visszaigazolásunk szerint – akár már aznap átvehető.
 
Fizetés személyes áruátvétel esetén: üzleteinkben készpénzzel, illetve Váci úti és Tártra utcai üzletünkben bankkártyával fizethet. American Express hitelkártyát egyik üzletünkben sem áll módunkban elfogadni.
 
Futárszolgálattal történő házhoz szállítás
A megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft. (Ügyfélszolgálat: 06-1/501 6204) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről.
A házhoz szállítás bruttó díja a vásárolt termékek összsúlyától függően:
 
0-5kg              1090 Ft
5-10kg            1250 Ft
10-15kg          1370 Ft
15-20kg          1500 Ft
20kg fölött      egyedi
 

Termékeink többségét raktáron tartjuk, így Ön rendelését akár két napon belül átveheti. A csomag kézbesítése a regisztrációs lapon megadott címre történik. Amennyiben a kézbesítés idejére, helyére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.
Fizetés házhoz szállítás esetén: a termékek árát a futárnak, készpénzben kell átadni, tehát a fizetési mód kiválasztásánál jelölje be az „utánvét” lehetőséget.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.
 
Amikor a rendelés rögzítésre került: rendszerünk automatikusan e-mailt küld a regisztrációs lapon szereplő e-mail címre és munkatársainknak. Rendelését ekkortól tartjuk nyilván. Amennyiben nem érkezik e-mail címére néhány percen belül e-mail a rendelésről, valószínűleg nem sikerült a rendelést rögzíteni. Az első e-mail nem minősül visszaigazolásnak, csak a rendelést nyutázza.
 
Fontos: kérjük, várja meg, amíg az átvétel helyéül megjelölt üzletünkből kollégáink telefonon vagy (újabb) e-mailben értesítik Önt arról, hogy a megrendelt termékek átvehetők! Házhoz szállítás esetén is újabb e-mail-ben értesítjük Önt a feladásról.© Akku-Elem Kft. 2011 - 2024 | 1132 Budapest, Váci út 60-62.
Akkumulátor kis- és nagykereskedelem. | Akkumulátor nagykereskedelem